SeeSnake microReel APX sustav za video pregled sa TrueSense tehnologijom

4,982.00 8,380.00  +PDV

Dalibor Petrušić

Opis proizvoda

RIDGID SeeSnake microReel APX kamera s TruSense tehnologijom je lagana, kompaktna i prijenosna kamera za dijagnostičku inspekciju. Nudi poboljšanu funkcionalnost kamere uključujući tehnologiju TruSense i automatsku rotaciju slike za svijetle, jasne slike u cijevi i povratne informacije o kutu kamere i orijentaciji slike na zaslonu. MicroReel APX uključuje postolje za korištenje sa CSx Via™ i nudi poboljšanu stabilnost i upotrebljivost kada se postavi pod kutom od 45°.
Poboljšana funkcionalnost kamere​- APX koluti kamere nude TruSense tehnologiju s HDR senzorom slike za vrhunsku vidljivost u cijevi i TiltSense inklinometar na kameri.
Auto-image flip - Rotira sliku kamere bez pokretnih dijelova.
Izdržljivost - Sklop glave kamere i opruge od očvrsnutog nehrđajućeg čelika izdržljiv je i pouzdan za dug radni vijek.
Prenosivost - Lagan i kompaktan dizajn za nošenje upola je manji od popularnih sustava za inspekciju, lako se sprema u vozilo i prenosi na gradilište.
Svestranost​- Kompatibilnost s više monitora s postojećim SeeSnake monitorima.
Vidljivost​- Glave kamere imaju dugotrajne LED diode visoke učinkovitosti koje daju bolju vidljivost u cijevi i veću točnost boja.
Mogućnost lociranja​- Integrirana sonda od 512 Hz omogućuje jednostavno praćenje linije i lociranje.
Jednostavna navigacija - srednje savitljivi kabel za guranje idealan za preglede malog promjera 40 do 100 mm i dužine potisnog kabela od 30 m.
 

Zatražite ponudu

Ako imate bilo kakvih pitanja slobodno nas kontaktirajte i predstavnik naše tvrtke će vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku.

Naša lokacija

Krešimira Purića 23
10430 Samobor
Hrvatska
KONTAKTI
Dalibor Petrušić