N51/1 KPS Visokoučinkovita vakuum pumpa s iznimno velikim volumenom protoka.

929.00  +PDV

Dalibor Petrušić

Opis proizvoda

Preporučeno korištenje

Ispumpavanje vode nakon poplava ili puknuća vodovoda, pranje ravnih krovova, sanacija ribnjaka ili bazena i drugi poslovi čišćenja.

N 51/1 KPS sa svojim volumenom spremnika od 50 litara je idealan za zahtjevnu, profesionalnu upotrebu. Integrirana pumpa s volumenom protoka do 14.000 litara na sat može se izravno priključiti na utičnicu za napajanje usisavača. Mrežica za filtriranje sprječava ulazak lišća, drva i manjih predmeta u spremnik te sprječava začepljenje. Filtarska mreža može se praktično isprazniti pomoću robusnog za- tvarača. Otpadne vode se kontinuirano odvode iz spremni- ka kroz priloženo crijevo za otpadnu vodu od 10 m. Priključak C-cijevi crijeva za otpadnu vodu standardizirane je veličine koja također odgovara crijevima vatrogasaca i tehničkih hitnih službi (THW). N 51/1 KPS može se koristiti i kao normalan usisavač i postiže usisnu snagu od 230 mbar.

Značajke

Izuzetno robusna posuda od plastike otporne na udarce

Filtarska mreža štiti pumpu od lišća i drugih čestica.

Visoka sigurnost zahvaljujući stan- dardnom osiguraču.

Pumpa visokih performansi s volumenom protoka do 14.000 litara na sat

Odvojena mreža filtera za grube čestice

10 m crijeva za otpadnu vodu s priključkom C-cijevi

Prikladno i za normalnu upotrebu kod usisavanja

Zatražite ponudu

Ako imate bilo kakvih pitanja slobodno nas kontaktirajte i predstavnik naše tvrtke će vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku.

Naša lokacija

Krešimira Purića 23
10430 Samobor
Hrvatska
KONTAKTI
Dalibor Petrušić