RIDGID alat za izradu utora na cijevima Model 975

1,821.00  +PDV

Dalibor Petrušić

Opis proizvoda

 

Model 975 Kombinirani stroj za valjanje utora dva su alata u jednom. Poput drugih RIDGID® strojeva za valjanje utora, 975 montira se na RIDGID® 300 motorni pogon za strojno valjanje utora, ali je također dizajniran i za ručno valjanje utora na postavljenoj cijevi.

 

Automatsko praćenje & mjerač za namještanje dubine znači jednostavniju uporabu

 

975 kombinirani stroj za valjanje utora sadrži novu, patentiranu tehnologiju automatskog praćenja za bitno lakše valjanje utora. Bez obzira radite li strojno ili ručno valjanje utora, naprava AutoTrack drži cijev automatski namještenu prema stroju tijekom ukupnog procesa valjanja utora. 975 također posjeduje mjerač za namještanje trajno fiksne dubine radi bržeg, ponovljivog namještanja.

 

Potrebno manje snage ruku

 

Kada se radi ručno valjanje utora, 55% veća redukcija modela 975 znači manje potrebne ručne snage u usporedbi s ekvivalentnim strojevima za valjanje utora. To je posebice od pomoći pri valjanju utora iznad glave.

 

Izdržljivost i mobilnost

Robusna, kovana željezna konstrukcija znači da 975 može apsorbirati zlouporabu na gradilištu i uvijek iznova dati precizne utore. Zalivena ručka olakšava prenošenje Modela 975 s radilišta na radilište.

Zatražite ponudu

Ako imate bilo kakvih pitanja slobodno nas kontaktirajte i predstavnik naše tvrtke će vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku.

Naša lokacija

Krešimira Purića 23
10430 Samobor
Hrvatska
KONTAKTI
Dalibor Petrušić